料理代行マイスター実践講座(全11講座)
この講座では、新鮮な食材の見極め方や、ワンランク上の時短レシピなど、料理代行サービスの現場で必要なテクニックを学びながら、料理代行サービスのプロとして働く為の専門的スキルを習得することができます。
-
Teacher 花澤 美波
- (0 vote)
- 2 Students
新鮮食材の見分け方を極める
LearnPress is the best WordPress Learning Management System and it comes with many great features. This is the best WPLMS theme available in the market.
-
Teacher 花澤 美波
- (0 vote)
- 127 Students
リカバリー技があなたを救う
One of the key differences is that JavaScript does not have classes; instead, the class functionality is accomplished by object prototypes. The other main difference is that functions are objects, giving functions the capacity to hold executable
-
Teacher 花澤 美波
- (0 vote)
- 175 Students
訪問前にしておく準備とは?
料理代行サービスは、訪問前の事前準備で8割が決まると言われています。確認作業をきっちりとしておくことで、当日の料理代行サービスがとてもスムーズに進みます。また身だしなみや訪問時のあいさつ、マナーなどについても学んでいきましょう。
-
Teacher 花澤 美波
- (0 vote)
- 175 Students
ワンランク上の味を作るマル秘テクニック
One of the key differences is that JavaScript does not have classes; instead, the class functionality is accomplished by object prototypes. The other main difference is that functions are objects, giving functions the capacity to hold executable
-
Teacher 花澤 美波
- (0 vote)
- 171 Students
食べ方や保存方法のフォロー
It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here.
-
Teacher 花澤 美波
- (0 vote)
- 22 Students
サービスの受注を増やす方法
It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal.
-
Teacher 花澤 美波
- (0 vote)
- 135 Students
3時間で12品を作る時短技
Look squarely at the state of the world—where we are and how we got here–and then explore what role you can play in bringing forth an environmentally sustainable, spiritually fulfilling, socially just human presence on this planet.
-
Teacher 花澤 美波
- (0 vote)
- 164 Students
サービス提供時の安全管理
料理代行サービス提供時における衛生管理や安全管理を学びます。安全性の確保は、料理の美しさや美味しさより優先されるべきもので、そして、料理代行サービスのスタッフに、当然、求められるものでもあります。
-
Teacher 花澤 美波
- (0 vote)
- 202 Students
冷蔵庫の『ありもの』で献立を考える
何で作る?どう作る?冷蔵庫の「ありもの」を「ごちそう」にする食材の仕分けのコツと調理法の組み合わせ
-
Teacher 花澤 美波
- (0 vote)
- 2 Students